phone 06 465 28 609
Offerte aanvragen

Onderstaand kunt een offerte aanvragen voor werkzaamheden die u door ons wilt laten uitvoeren. Voor het opmaken van een offerte werken wij samen met mijngarage.nl. Zij maken de offerte voor u en wij voeren de werkzaamheden uit. De offerte betreft een all-in prijs. Dit betekent dat ons arbeidsloon is inbegrepen en kwaliteitsonderdelen en eventuele milieutoeslagen zijn meeberekend. De opgegeven prijzen zijn inclusief BTW.

icon Klussen selecteren

Om te beginnen selecteert u één of meerdere klussen, waarvoor u een offerte wilt ontvangen. Daarna klikt u op de knop 'Ga verder'. Als uw klus er niet tussen staat gaat u ook gewoon naar stap 2 door op de knop 'Ga verder' te klikken. De klus die u wilt laten uitvoeren kunt u namelijk in stap 3 omschrijven als u een afspraak inplant.

icon Kenteken invoeren

Vervolgens voert u het kenteken van de auto in. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat in de offerte de juiste onderdelen worden opgenomen. Het kenteken dat u invoert wordt gebruikt om de voertuiggegevens bij de RDW te raadplegen.

icon Afspraak maken

U krijgt direct in het scherm te zien voor welke prijs wij de geselecteerde werkzaamheden kunnen uitvoeren. U kunt meteen online een afspraak inplannen.
Als u dit doet ontvangt u een mail om te bevestigen dat uw aanvraag is ontvangen. Tot slot ontvangt u een tweede mail (dezelfde dag of de eerstvolgende werkdag) waarin de afspraak wordt bevestigd.