Het begin

Na 10 jaar als monteur en chef werkplaats bij Audi dealer Heron Auto ben ik in oktober 2014 met mijn eigen universeel garagebedrijf begonnen. Werken aan verschillende merken en typen auto’s, het zoeken naar de oorzaak van problemen en hiervoor de juiste oplossing vinden. Dát vind ik mooi, dat zijn mijn passies.

Met mijn eigen garagebedrijf wilde ik een gevestigde naam worden in De Goorn en omstreken. Een bedrijf dat bekend staat om zijn kwaliteit, service, betrouwbaarheid en eerlijkheid. Bij Carteam Garage Pronk staat u, de klant, centraal. Zonder u heeft mijn bedrijf geen bestaansrecht. En daar was, en ben, ik mij erg van bewust!

De groei

Al snel na de start zijn wij in 2015 verhuisd van de Schrepel naar een grotere locatie aan de Hand-eg in De Goorn. Met het nieuwe pand zijn ook de eerste medewerkers er ter versterking bij gekomen. Oh ja, we zijn ook sponsor geworden van de voetbalverenigingen RKEDO en v.v. Berkhout

Occasions

Uit de steeds een groeiende klantengroep kwam steeds meer het verzoek of ik, naast het onderhouden van de auto, ook een andere auto zou kunnen leveren. Uiteraard met dezelfde zorg en zekerheid zoals men gewend is bij het auto onderhoud. Zo zijn wij gestart met het aanbieden van kwalitatief goede occasions.

Carteam Garage Pronk

Met een groter bedrijf komen er ook grotere vragen of je af. Benodigde trainingen en ondersteuning op het gebied van (online) marketing om maar een aantal voorbeelden te noemen zijn nodig voor het kunnen blijven leveren van kwaliteit en een verdere groei. Daarom hebben wij ons medio 2019 aangesloten bij de Carteam garageformule.